Met Primair als financieel adviseur kunt u uw focus houden op succesvol ondernemen. En bovendien leven zoals u dat graag wenst. Financieel zeker, nu en later!Primair is uw onafhankelijk deskundig financieel dienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in collectieve verzekerbare arbeidsvoorwaarden (employee benefits) en adviseren over financiële risico’s in relatie tot werk, inkomen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en zorg.
Zo helpen we u uw bedrijfsmatige risico’s beter te beheersen en de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.


Employee Benefits

Primair Arbeidsvoorwaarden Advies verzorgt complete adviestrajecten op het gebied van inkomen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en zorg. En wij leveren slimme personal benefits. Pensioen is een complexe arbeidsvoorwaarde. En de financiële risico’s en consequenties van verzuim en arbeidsongeschiktheid zijn enorm.

Wij leveren graag maatwerk voor uw organisatie. Met effectieve communicatie ondersteunen wij u in informatievoorziening en voorlichting. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en profiteer direct van onze werkwijze en bijzonder scherpe tarieven in collectieve regelingen. Een second opinion, onafhankelijke analyse of quick scan levert u vaak nieuwe inzichten op. Neem even contact met ons op en wij vertellen u meer over de kansen en mogelijkheden.

Wij zijn u graag van dienst.


Financiële Diensten

Werknemers die hun financiële huishouding op orde hebben, zijn productiever en minder vaak ziek. Het loont om uw medewerkers te stimuleren en te ondersteunen beter financieel inzicht en overzicht te krijgen in hun privésituatie. Bovendien worden risico's in beeld gebracht met scenario's.

Dit kan met financiële planning. Financiële planning betekent het in kaart brengen van de financiële situatie, inkomensvoorzieningen, doelen en de mogelijkheden om deze doelen te verwezenlijken. Hierdoor zijn uw medewerkers in staat bewuste keuzes te maken. Primair Arbeidsvoorwaarden Advies ondersteunt werkgevers hierbij. Met onze speciale oplossingen bieden wij inzicht en overzicht in de gehele persoonlijke financiële situatie. Nu en Later! En nog veel meer...

Vraag naar de mogelijkheden.


Risicobeheer & Verzekeringen

Hoe zorgt u voor een betere beheersing van uw bedrijfsmatige risico’s en waarborging van de continuïteit van uw bedrijf? Heeft u de meest geschikte oplossingen? En wanneer is uw assurantieportefeuille voor het laatst gecontroleerd? Wij hebben ruime ervaring in de zakelijke markt.

Als onafhankelijk adviseur inventariseren wij aanwezige risico´s. Wij adviseren u hoe u deze kunt uitsluiten, beperken en overdragen.
En als u dat wenst, beheren wij ook uw bedrijfsmatige verzekeringen en bemiddelen wij tussen u en de aanbieder. Hierdoor kunt u rekenen op het voor uw bedrijf meest geschikte productpallet, vaak met behoorlijke kostenbesparingen. Deze kwaliteitsverbetering levert u betere producten en voorwaarden op, tegen lagere premies.

Profiteer van onze kennis en ervaring.